IMG_3570.jpg IMG_3573.jpg IMG_6609.jpg IMG_3574.jpg IMG_6593.jpg IMG_4681.jpg IMG_3572.jpg IMG_3566.jpg Felles-trening-med-Sogne-2005.jpg

Medlemskap i Mandal Karateklubb

- Hvem kan bli medlem? -

Alle som ønsker kan bli medlem.

Vi har en aldersspredning på våre medlemmer fra 6 - 60 år. Her er plass for den seriøse, satsende toppidrettsutøver, og for den mer moderate, mosjonist. Det stilles ingen krav til fysisk form, karate egner seg like godt for utrente som for trente. Regelmessige treninger i karate gir forbedret spenst, styrke, mykhet, hurtighet, selvkontroll, selvtillit og økt konsentrasjon!

Etiketten

Innsatsvilje, tålmodighet og høflighet er rettesnoren i Shorinryu karatedo. Under trening legger vi vekt på hurtighet, kraft og effektivitet.

Fra første time blir du gjort kjent med karate etiketten. Hele tiden blir det vektlagt at du viser respekt og høflighet overfor våre medmennesker.

• Perfeksjoner din karakter
  • Vær trofast og oppriktig